dimarts, 13 d’abril del 2010

Surt a la venda el primer llibre per aprendre a ballar Bollywood

Inclou un DVD per conèixer els passos bàsics d’aquesta dansa procedent de l’Índia

Per la venda de cada llibre, 1 euro anirà destinat a la ONG Aasara, associació per a l’ajut dels nens del carrer de l’Índia

Els apassionats de la dansa estan d’enhorabona. Líniazero ediciones i Cabriolé Dansa acaben de publicar el primer llibre sobre dansa Bollywood. El llibre repassa l’origen i les varietats d’aquesta dansa, des de la tècnica depurada de la dansa bharatanatyam fins a la desenfrenada alegria del bhangra...sense oblidar la influència dels ritmes llatins. Inclou nombroses fotografies que detallen els passos bàsics i un DVD que mostra com ballar aquesta dansa originaria de la India, i que transmet energia, color, però sobretot, alegria.

Sara Barrera i Carolina Velasco, les autores, ballen Bollywood des de fa anys i coneixen a fons, no només la dansa, sinó també la tradició i la cultura india. De fet, Barrera ha protagonitzat el documental Camino a Bollywood, estrenat al Festival Internacional de Cine de Sitges al 2006. Va ser la primera ballarina Bollywood espanyola en conèixer personalment la indústria índia del cinema.

Col·laboració amb Aasara

Per la venta de cada llibre, 1 euro anirà destinat a la ONG Aasara (www.aasara.org), associació sense ànim de lucre que col·labora amb Aasara Índia fundada l’any 1993, pel desenvolupament i ajut als nens del carrer de l’Índia.

Des de 2001, Aasara Barcelona treballa amb l’objectiu que cada dia més nens i nenes tinguin una oportunitat per sortir de la marginació, l’exclusió i l’explotació infantil. Actualment, més de 200 mil nens i nenes sense referències familiars malviuen als slums (barraques) i estacions de tren a Bombai.

Col·lecció “Cabriolé y el baile”

La passió pel ball mou a les fundadores de Cabriolé Dansa SL (tenda d’articles de dansa) a donar un pas més per satisfer les necessitats del ballarí. Com podem ajudar-lo a aprendre nous balls? Així neix al 2009 la col·lecció “Cabriolé y el baile”, editat per líniazero edicions. Després del primer títol, Hip hop, publicat al 2009, apareix aquest volum dedicat a la dansa Bollywood.

FITXA:

Títol: Bollywood.

Col·lecció “Cabriolé y el baile”

Autores: Sara Barrera i Carolina Velasco

Preu: 22€ (Inclou DVD)

ISBN: 978-84-936946-2-3

Número de pàgines: 80

Publicat al 2010 por Cabriolé Dansa, S.L. (www.cabrioledansa.com) y

líniazero edicions (www.liniazero.com)

Punts de venda:

Cabriolé Dansa - Pg. Manuel Girona, 50 (Barcelona)

Llibreria Altaïr (www.altair.es) - Gran Via Corts Catalanes, 616 (Barcelona)

3 comentaris:

Roser ha dit...

Si necesiteu ampliar informació referent al llibre, podeu contactar amb mi: Roser Soler (rosersoler@gmail.com)

Gràcies!

Sina ha dit...

No sería más popular escrito en castellano?

Roser ha dit...

Yamuna, te dejo el enlace del video en castellano, así como la noticia:
http://www.youtube.com/watch?v=N8t8DXb1OFI

http://www.abc.es/agencias/noticia.asp?noticia=358282

Saludos!